mandag 7. september 2020

Ikke mange dager igjen

Det nærmer seg helg og vi gleder oss enormt til helgens Papirfest. Endelig kan vi treffes igjen og være kreative sammen. Bare husk å hold avstand og vask hender ofte, nys i albuen og ta gjerne med deg en egen håndsprit du kan ha ved ditt bord.

Papirfesten skal denne gang være på Scandic Forus Hotell, i konferanserommet Avaldsnes. Bordene blir satt opp slik at det er min 1m mellom hver person. Det er derfor viktig at både bord og stoler får bli stående slik det er satt opp.Når dere ankommer hotellet er det 2 muligheter for å laste av tingene deres. Dere kan enten stoppe ved hovedinngangen til hotellet, laste av der og gå gjennom resepsjonsområdet til konferanserommet Avaldsnes. 

En annen mulighet er å kjøre rundt på baksiden av hotellet, der nedkjørselen til parkeringsgarasjen er. Her er det plass til at 2 - 3 biler kan laste av samtidig. Vis hensyn og ikke steng for hverandre eller nedkjørselen til garasjen. Inngangen til konferanserommet er rett opp trappene her.
 

Når det gjelder menyen for helgen så vil ikke den være klar før fredag. Kjøkkensjefen har fått beskjed fra hotellsjefen Ulrika om å lage noe godt til Papirfestdamene :-) Kjøkkensjefen har derfor valgt å vente helt til siste slutt for å se hva som er tilgjengelig og hva han kan bestille inn av godsaker til oss slik at de kan få boltre seg litt på kjøkkenet. Vi gleder oss til å se hva kjøkkenet tryller frem til oss. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar