mandag 31. august 2020

Generell info og Smittevern

Vi er veldig glade for at vi endelig kan arrangere Papirfesten, selv om denne helgen kommer til å være litt annerledes enn den pleier. Under finner dere foreløpig program for helgen og smittevernregler som vi kommer til å følge gjennom helgen. 

Programmet for helgen ser foreløpig slik ut:

Fredag           

17:00               Dørene Åpner J

19:00                Middag 

01:00                God natt

 Lørdag       

10:00               Dørene Åpner J

13:00                Lunch

19:00               Middag

 

22:00               Premieutdeling

01:00               God natt

Søndag

10:00               Dørene Åpner J

13:00                Lunch            

16:00               SLUTT FOR DENNE GANG! 

 NB! Endringer kan forekomme!


Smitteverntiltak for helgen

Papirfesten vil denne gang kun være åpen for påmeldte. Det vil ikke være mulig å komme innom på besøk eller komme innom for å handle i butikken.

Det vil være faste plasser gjennom hele helgen. Alle får tildelt sin plass og denne skal dere benytte hele helgen. Det vil ikke være mulig å bytte plass. Vil du sitte sammen med noen er det viktig at du skriver en melding til oss med hvem du vil sitte sammen med. 

Det vil være 1m mellom hver deltaker. Stolene og bordene blir plassert etter dette. Det er derfor viktig at bord og stoler også får stå slik de er plassert ut.

Både hotellet og vi vil ha håndsprit stående fremme, men vi anbefaler dere likevel å ha egen håndsprit tilgjengelig ved din plass. 

Vi holder 1 m avstand til de andre deltakerne på treffet når vi beveger oss rundt. 

Det kommer ikke til å være felles utstyr til utlån denne gang, det vil heller ikke være mulig å låne utstyr av andre deltakere pga smittefaren.

Føler du deg syk, eller har noen av symptomene på COVID-19 holder du deg hjemme. 

Party like it's 2020 😷


Vi er usikre på hvor godt lys det er i konferanserommet så vi anbefaler at du tar med deg ditt eget arbeidslys. Skjøteledning kan og være lurt. Ta gjerne med en pute å sitte på. 


Scrappegarasjen kommer med ett utvalg fra sin butikk. Vis hensyn til andre deltakere når du tar deg en tur innom deres stand/butikk. Husk å hold avstand.


* Hold Avstand * Vask hendene ofte * Host i albuen * Vis hensynSe kildebildet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar