mandag 26. januar 2015

Her kommer en presentasjon av kursholder 2 på vårens Papirfest. Vi gleder oss.

Inger Marie
Hei  !!
Jeg heter Inger Marie er 46 år, er gift med Arne Emil og vi har to voksne barn, gutt på 22 år som bor og jobber i Stavanger, og ei jente på 19 år som går siste året på videregående skole. Nå når ungene er blitt så store har vi skaffet oss ei skjønn liten hund som nå er 5 mnd. Vi bor i Haugesund, jeg er for tiden ikke i jobb, men har tidligere jobbet som styrer i barnehage og jobbet på Scrappkjelleren. 

Jeg begynte med kortlaging i 2002 etter at jeg ble introdusert til denne hobbyen av en venninne, og  siden har jeg vært hekta. Har hatt mange hobbyer oppover, men kortlaging og scrapping er noe jeg virkelig har funnet roen med. Det er balsam for kropp og sjel å settes seg ned med papirer, stempler, blonder, bånd, blomster og stæsj.


Hvilken stil jeg har er vanskelig og si, men jeg lager mye kort  i vintage stil, elsker bretteteknikker, og når jeg har roen over meg liker jeg å male motiver med distress ink. Kortene mine er  mye lag på lag med papirer og pynt, masse pynt!! Blomster, osteklut, kakeserviett, blonder og bånd er stor sett et must på mine kort.


Har holdt mye kurs her i Haugesund både for voksne og barn, har også vært i forskjellige Design team ; Magnolia, Unik Hobby, Heartfelt Creations, Scrappekjelleren, North Star Stamps (nå North Star Design) og har også vært med som administrator av Sukkersøt bloggen


Gleder meg til å være kursholder på Papirfesten og håper vi ses på kurs.

Ta gjerne en titt i bloggen min hvis du vil se litt av det jeg lager ; http://inger-marie-kortdesign.blogspot.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar