fredag 23. januar 2015

Endelig litt informasjon


Da kan vi endelig presentere dere for vårens kursholdere. Vi beklager at det kommer sent, men det betyr ikke at vi har ligget på latsiden. Vi har jobbet siden i høst med å få tak i flinke kursholdere. Vi har en god liste å jobbe utfra, men denne gang har det tatt lenger tid enn vanlig. Noen skulle jobbe, noen hadde andre planer papirfesthelgen og dessverre har det nok en gang vist seg at vi ikke kan gå ut med informasjon om kursholderne før kontrakt er signert og avtale i boks. Heldigvis har vi flere navn på listen vår og vi er kjempeglade for å ha fått 2 veldig dyktige norske kursholdere. Vi gleder oss til de 4 kursene de skal holde.
I dag vil vi presentere dere for den første kursholderen. Kursholder nr 2 blir presentert like over helgen.

Elisabeth


Hei, jeg heter Elisabeth Helland, er 37 år, gift og fra Mandal i Vest Agder. Jeg begynte å scrappe da jeg gikk gravid i 2003 med eldstejenta, og når jeg så fikk tvilling gutter i 2006 har det i alle fall ikke blitt noe mangelvare på motiver i løpet av årene. Jeg scrapper hovedsaklig 12x12 albumsider til ungene og vektlegger ganske mye på journaling/skriving/dokumentering. Hvilken stilart jeg har er hva jeg vil si at er -udefinerbar; jeg er litt "all over the place" til tider, men det jeg vektlegger mye uansett stilart, er at bilder og tekst er hovedfokuset på LO'ene mine. De siste detaljene "spikres" sammen i denne stund om kursene, og om ikke lenge skal du få en liten sneakpeak på begge kursene. 
Jeg gleder meg kjempemye til å ha kurs på årets første Papirfest, så jeg kommer nok full av sommerfugler i magen. Hvis du har lyst å se litt mer av hva jeg lager så er du hjertelig velkommen til å klikke deg innom i bloggen min http://elisabethsscrappeblogg.blogspot.no/ Håper vi sees på kurs :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar