mandag 15. juli 2013

Siste kursholder er på plass

Da var siste kursholder på plass og vi har den glede av å kunne presentere dere for:

LindaHei, hei! Jeg er Linda, en 31 år gammel (eller... det er vel ung?) scrappeglad jente fra Egersund. Her bor jeg sammen med min mann, og vår sønn Jesper på 6 år. Jeg jobber som miljøterapeaut på skole med barn med autisme, og stortrives med det! Foruten å være interresert i autisme har jeg mange forskjellige hobbyer. Jeg både strikker og syr barneklær, å lage cupcakes liker jeg også. Men ingenting slår scrappingen!

Å sette seg ved scrappepulten er avkobling på høyeste nivå! Da koser jeg meg, og lar tankene fare... koser meg med minnene fra alle bildene jeg har tatt, og prøver å dokumentere dem på best mulig måte. Jeg er opptatt av å få frem historien til bildene jeg scrapper. Siden jeg har en gutt blir det mest gutte-sider på meg. Jeg liker lag på lag, og små detaljer her og der, men det er sjelden det dukker opp blomster og blonder på mine prosjekter (ok, en gang inni mellom da... når jeg lager kort eller scrapper med selv), men aller best trives jeg med små biter og duppedingser av ting som nødvendigvis ikke er så søte. Ja, hauger av disse små tingene! Putte inn litt her og litt der...  Stensiler, stempler, maling og mist må jeg også ha fremfor meg.

For tiden er jeg så heldig å få være på designteamet til That`s just so cute (www.thatsjustsocute.blogspot.no), Skissedilla (www.skissedilla.blogspot.no), Bird is the Word (www.birdisthewordchallenge.com) og Scrap the boys (www.scraptheboys.blogspot.com). Ta gjerne turen til mitt kreative paradis (www.strikkeogscrappe.blogspot.no) om du vil lære mer om meg og hvordan jeg scrapper, det er alltid kjekt med besøk.

Jeg gleder meg til å presentere min kreative prosess for dere! Lag på lag av små ting... garantert fri for blomster og blonder, og perfekt for gutte/manne bilder! (men selvfølgelig går det fint med 1 jentebilde eller 10 også!)

Vi snakkes da?!?!

Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar