torsdag 4. juli 2013

Neste kursholder

Det er på tide å presentere neste kursholder: Yasmin Tölche :)

Hei! Jeg heter Yasmin, og er 33år gammel. Mamma til 2 herlige rabagaster som heter Felix og Collin. Gift med Kristian og vi bor på Kyrksæterøra som bare er en times tid utenfor Trondheim sammen med Rottweileren vår Penny. Jeg jobber for Bikuben og gjør de fleste ting som gjøres online. Jobber med nettbutikk, facebook og bloggen. Jeg digger den jobben jeg har og har da også mulighet til å være mye med barna mine da jeg disponerer arbeidstiden min selv. 

Jeg begynte med scrapbooking helt tilfeldig. Jeg var på et barseltreff med mitt eldste barn da hun ene som var der hadde oppdaget scrapbooking. Det synes jeg var utrolig morsomt og ble helt frelst allerede da. Dette var i  August 2005. Jeg har egentlig alltid drevet og klipt og limt bilder inn, men det var da jeg virkelig kom inn i det! 

Jeg føler at jeg selv ikke har noen spesiell type stil. Jeg lager alt fra Kort, mini album, hjemme dekor og layouts - Vintage til Mixed Media. Men det ligger mitt hjerte nærmest å scrappe med mye paling, mist og bli skikkelig møkkete på henda. En ting man kan si er at jeg digger lag på lag.. Masse lag på lag!! :) 

Jeg gleder meg masse til å komme å holde kurs på papirfesten! Jeg lover kurs med lite høytidlighet og mye moro. Håper vi sees :)

Vi gleder oss til Yasmin kommer! Vil du se mer av hva hun lager, så ta en titt i den varierte bloggen hennes: 
http://yasminscrapperier.blogspot.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar