søndag 8. januar 2012

Kursbeskrivelse 1 fra Brit


Vi skal lage en LO med en bakgrunn laget av forskjellige produkter, som maling, mist,stempel,osteklut o.l . Dette vil bli gjort på hvit kartong. Vi skal også bruke mønsterpapir med figurer på, som vi klipper ut og plasserer på LOen. Med bruk av alt dette + litt hyssing, bånd, tråd, sikkerhetsnåler, gamle sy-mønster og knapper, skal vi lage en liten scene for dine utklipte bilder. Ja, for motivene i bildene deres, skal klippes ut (silhuettes J ). Dette blir en litt morsom måte å kombinere en slags mixed media-stil med utklipte figurer. Temaet i LOen er vel «håndarbeid»  . Det blir brukt figurer som har med sying, klipping o.l å gjøre.
Det er viktig at dere har med dere to bilder av person i hel figur. Gjerne svart/hvitt bilder. Personene skal være mellom 12 og 14 cm. Jeg har brukt to bilder der personene er vendt hver sin vei(ser mot hverandre). Men dere kan også bruke bilder som «ser» rett frem. Og det er også mulig til å ha det ene bildet sittende.       
Hvis dere trenger  hjelp med bildene, som for eksempel å lage dem svart/hvitt, få riktig størrelse eller rett og slett bare vite om de passer til LOen. Da kan dere maile bildene til meg, og jeg skal hjelpe dere.  Send bildene hit: wsviggum@online.no     
Ta med: god saks, 3D limputer, lim, forskjellige klisterbokstaver(til overskrift). Hvis noen har gul (sunflower) glimmer mist, kan dere ta med dette. Jeg tar med, men den må deles på, så det kan bli litt venting ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar