fredag 6. januar 2012

Her kommer en beskrivelse av Linda sine kurs.

Kursene begynner å bli klar, og her kommer kursbeskrivelsen på Linda sine kurs. Følg med de neste dagene for da kommer det beskrivelse på Brit sine kurs også og siste kursholder blir presentert. Vi starter kurspåmeldingene i neste uke.

Mix-Media "Drømmer om våren" 


Vi skal leke med lim, gesso, maling, mist m.m. på lerret. Har du en skattekiste med ting som du ikke helt vet hva du skal bruke til, men som du vet at du en dag kan få brukt for, vel dette er dagen hvor blonderester, ødelagte smykker, metall dingser, knapper m.m. blir til diamanter. Vi skal lage et bilde som du kan stolt henge på veggen og som du kan sitte å se på og drømme deg vekk.

Jeg håper selvfølgelig å inspirere deg til å lage flere som du kan gi vekk i gave eller fylle huset med. Teknikkene vi bruker kan du også lett overfør til scrapbooking, kort og an dre prosjekter!

Jeg har med materialer fra  skattekistene mine som dere selvfølgelig kan bruke av, men anbefaler deg i alle fall å ta med en litt større ting som du kan bruke på lerretet slik at det blir personlig. Ikke ta med for store og tunge ting, da de ikke vil klare å henge på lerret uten store mengder med lim, som vil ta dager å tørke.

Ta med varmluftpistol, skattekisten din( eks. blonder, plast,metall,tre, bling ), glossy accent, flat pensel ( 1-2 cm ) som kan brukes til lim og gesso, craft sheet om du har.

Engangs hansker kan være lurt og et forkle eller klær som tåler søl.

Mix media/Art Journaling "En slags farget journal"


Art Journaling - eller farge journal eller eksperiment bok. Egentlig er det en bok hvor du skal leke, eksperimentere, teste ut, utrykke deg, bruke opp rester, gjøre feil, finne fantastiske ideer, lære.

Etter å ha vært på kurs i Belgia, og fikk utdelt en flott bok med mange blanke ark, tenkte jeg at dette kunne jeg lage hjemme, gjøre den om slik at den fungerer til mitt formål. Jeg har nå laget en til hver av dere med kartong fra esker, papirrester i forskjellige format og struktur,  som dere lett kan lage når dere har lyst på en til.

Jeg har delt kurset i to, først skal vi gå igjennom 3 bakgrunnsteknikker hvor vi bl.a. bruker rester av mønsterpapir, ma ling og medium, disse bakgrunnsteknikkene bruker jeg også til scrapbooking, kort, og andre prosjekter.

Siste del av kurset skal handle om det å lage en Art Journal-side, hvordan komme igang og hva AJ kan gjøre med kreativiteten din. I det hele tatt finne litt mere ut om hva denne AJ greia er for noe. 

Ta med et gammelt kredittkort, flat pensel ( 1-2 cm ) som kan brukes til lim og gesso, varmluftpistol, diverse thickers rester som du kan male på og som skal brukes som tittel på journalen din, et ukeblad (gjerne mote eller interiør) som du kan klippe i, litt mønsterpapirrester evt akrylmaling i favorittfarger. Medium matte/glossy om du har.
Jeg har også med meg papirer, medium og  maling i diverse farger som dere kan bruke.

2 kommentarer: