onsdag 17. august 2011

Høstens kurholdere

Først må vi dessverre fortelle dere at på grunn av forskjellige årsaker blir det dessvere ikke noe av Trisha sine kurs :( Vi vet at mange gledet seg til at Trisha skulle komme tilbake, og det samme har både vi og Trisha gledet oss til, så dette syns vi ikke er noe gøy i det hele tatt. Vi håper imidlertid at vi snart kan få Trisha over ved en annen anledning.

Så er det på tide å avsløre høstens kursholdere: Mahlin Wiggur fra Sverige og Siv Ella Andersen fra Norge. 

Mahlin er en fargerik scrapper. Sjekk ut bloggen hennes og se på nyanser og materialer hun forvandler til de mest spennende saker. En nøyere presentasjon kommer under her.

Siv skal dere få vite mer om en annen dag, men jeg kan avsløre at hun er autorisert kursholder for Copics og en dame som alltid er i godt humør :)


Presentasjon av Mahlin Wiggur

Hej..
Det är jag som är mahlin och på dagtid är jag en alldeles vanlig 30 årig mamma till Ville 3 år, jag jobbar som lärare med barn som har autism och aspergers syndrom, men sen... på kvällen förvandlas jag till den där scrapparen som leker med färg tills tak, golv o väggar har små stänk av glada färger. Jag jobbar mycket med lekfullhet, färg och struktur. Följa den kreativa processen dit den tar mig, inga rätt, inga fel.
Jag scrappar på känsla och jag väljer alltid fotot sist! Jag minns egentligen inte riktigt när jag började scrappa, jag tror det var runt 2005 det verkligen tog fart, men pysslat har jag gjort sedan jag överhuvudtaget kunde hålla i en sax.

Nu är jag otroligt glad att jag har möjlighet att vara designer hos fantastiska tillverkare som Bo Bunny, American Crafts och Nikki Sivils Scrapbooker. Jag har hållit i kurser i ett par år nu men det här blir första gången utanför sveriges gränser, om vi inte ska räkna kurserna på kryssning över östersjön såklart.

När det gäller workshops så har jag den stora äran att samarbeta med företag som Pink Paislee, Basically bare och Shimmerz paints... En härlig blandning tillverkare som ger perfekta förutsättningar för inspirerande kurser och workshops!

Jag ser verkligen fram emot att få möjlighet att inspirera och inspireras av er och även att äntligen få träffa fler av de härliga norska scrappare som jag hittills bara beundrat via cyberrymden.

Min blogg http://mahlin.blogg.se

2 kommentarer:

  1. Kan ikke si annet en dette kurset gleder jeg meg til. Har hatt henne på blogglisten en stund nå, masse inspirasjon. :-)

    SvarSlett
  2. Gleder gleder gleder meg ;)
    masse farger, masse klin.......YES !!!!! :D

    SvarSlett