onsdag 25. januar 2017

Er dere klar?

Til helgen braker det løs, og vi gleder oss og håper at du gjør det samme. Flere har allerede begynt å pakke og vi har fått litt spørsmål som vi skal prøve å svare på her.

Det vil bli bordplassering, så om du ønsker å sitte sammen med venninnegjengen så send oss en mail, så ser vi hva vi får til.

Lysforholdene er ikke de beste så ta med eget lys, og gjerne en skjøteledning.

Parkering anbefales i parkeringshuset like ved. Det vil være mulig å kjøpe parkeringskort i resepsjonen. Da er prisen kr. 125,- pr døgn. Timeprisen i parkeringshuset er kr 12 på dagtid og kr 6 på kveld/natt.

Tenk praktisk når du pakker. Det vil som nevnt tidligere være litt trangt om plassen og vi håper dere alle kan være med å ta hensyn til dette når dere pakker. Det vil være mulig å sette noe av det du ikke bruker hele tiden i naborommet, og om du bor på hotellet kan det kanskje være lurt å legge noe på hotellrommet dersom en tror at en får bruk for litt ekstra.

Naborommet er satt av som ett sosialt rom. Her vil det være en sittegruppe og noen få bord, og vi har muligheten til å kose oss med vin/øl/e.l. som en kan kjøpe i resepsjonen. Kaffe/te finnes rett utenfor rommet.

Dørene åpner kl. 16.00 på fredag :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar