tirsdag 13. desember 2016

Litt praktisk informasjon


Det er litt mindre enn 2 mnd til Papirfesten på Scandic Forum, og vi gleder oss til å treffe dere igjen.
Husk betalingsfristen 31.12.2016. Du er ikke sikret plass før vi har mottatt din betaling. Påmeldingsavgift betales til kontonr 3201.52.95219. Husk å merke din innbetaling med ditt navn!!!

Det vil som nevnt tidligere denne gang være litt trangt om plassen og vi håper dere alle kan være med å ta hensyn til dette når dere skal begynne å planlegge hva dere skal ha med dere. Heldigvis er det bare denne gang det vil bli så trangt. Høsten 2017 vil det igjen bli bedre plass mellom bordene.
Bordplassen dere får tildelt vil være ca samme størrelse som vi har hatt på Ynglingen. Bordflaten måler 45 cm x 120 cm. Fra gulv og opp til bordplaten er det 72 cm. Som nevnt vil det bli trangt, og det vil ikke bli plass til å ta med seg hyller o.l. Går alt etter planen vil vi også få disponere ett ekstra rom med sittegruppe og noen få bord. Her har vi muligheten til å kose oss med vin/øl/e.l. som en kan kjøpe i resepsjonen.

Her ser dere ett utsnitt fra rommet vi skal være i


Her får dere ett lite inntrykk av plassen hver enkelt vil disponere


Vi er litt usikre på lysforholdene i rommet og anbefaler alle til å ta med seg en arbeidslampe. Rommet vil være låst om natten.

Når det gjelder parkering er det mulig å kjøpe parkeringskort i resepsjonen. Da er prisen kr. 125,- pr døgn. Timeprisen i parkeringshuset er kr 12 på dagtid og kr 6 på kveld/natt.
Mer informasjon om program, mat o.l. vil komme etter hvert. Husk og gi oss beskjed om du har matallergier som vi må ta hensyn til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar