onsdag 19. oktober 2016

Papirfest Exlusive - Kun 2 ledige plasser


Planleggingen av ny Papirfest er allerede i gang. Vi var lenge i tenkeboksen denne gang for om vi i 2017 skulle ha Papirfesten kun på høsten, men Scandic Forum ga oss ett tilbud vi ikke kunne si nei til. Noen dager før Papirfesten i januar bestemte vi oss for å gå for 2 arrangementer også i 2017. Vinterens arrangement blir annerledes enn det vi har prøvd før, og vi har begrenset plass. De som deltok på høstens papirfest fikk muligheten til å melde seg på først, og responsen var enorm og vi ble fullbooket med en gang. I ettertid har 2 stk måttet trekke seg og det er derfor 2 ledige plasser. Det vil også bli mulighet til å sette seg på venteliste om det skulle bli fullt. Det vil ikke bli kurs denne helgen, og heller ikke butikker tilstede.

Papirfest Exlusive

27.01 – 29.01 2017

Denne gang prøver vi noe nytt, og inviterer til Papirfest Exclusive i konferanserommet Ullandhaug på Scandic Forum Hotel. Det er kun plass til 30 stk, så her gjelder det om å være raskt ute med påmeldingen for å være sikret plass.

Vi håper du blir med på et nytt eventyr sammen med oss i Papirfesten.

Priser:
Påmeldingsavgift hele helgen:  1350,-  

Dette inkluderer: treffavgift, middag fredag og lørdag samt lunsj lørdag og søndag. Kaffe/Te.  

Hotell:
Overnatting m/frokost :
Enkeltrom                                                                       650,- per rom/natt
Dobbeltrom                                                                    790,- per rom/natt
Trippelrom                                                                      990,- per rom/natt

For å bestille hotellrom bruker du bookingkoden: PAP270117. Bestillinger sendes på e-post til forum@scandichotels.com eller ring hotellet på tlf. 51930100. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.

Påmelding:
For å melde deg på fyller du ut skjemaet under og leverer til oss, eller du kan sende oss en mail med de samme opplysningene til papirfest@gmail.com  

Påmelding skal skje skriftlig, og påmeldingen er bindende! P.g.a. få plasser er du ikke sikret plass før vi har mottatt din betaling. Påmeldingsfrist og betalingsfrist er 31.12.2016

Betaling:
Påmeldingsavgift betales til kontonr 3201.52.95219 innen betalingsfristen. VIKTIG: Husk å merke din innbetaling med ditt navn!!!

Mvh

May Lis og Grethe

Påmelding Papirfesten

Våren 2017


Fornavn:

Etternavn:
e-post:

Tlf:    
Adresse:Kommentar/eventuelt:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar