tirsdag 26. januar 2016

Bare dager igjen

Har du ikke meldt deg på? Vi har fortsatt ledige plasser, og det er mulig å melde seg på i siste liten.
Send oss en mail papirfest@gmail.com


Praktisk informasjon

Papirfesten finner sted i Ynglingen sin festsal i 2. etasje - Du finner en heis like innenfor døren. Kursrommet er i kjelleren. Kursrommet vil bli merket med skilt.

Lurer du på hvordan du skal finne frem til Ynglingen? Adressen er Ytre Eiganesvei 21, 4022 Stavanger. Vær obs på at kommer du med bil må du kjøre opp mot Essoen på Ytre Ringvei fra Tjensvollkrysset, snu i første rundkjøring og kjøre tilbake mot Tjensvollkrysset igjen og ta inn Eiganesveien ved Kiwi butikken. Følg veien ca 150 meter rett fram, og så ned til høyre. Nå ser du Ynglingen :) Det er godt med parkering utenfor bygget.

Det kan enkelte steder i salen bli litt mørkt utover ettermiddagen/kvelden. Vi anbefaler derfor at du tar med deg en dagslyslampe eller annen lampe til å ha på bordet. Husk skjøteledning.
Vi vil også minne om at Ynglingen blir drevet av KFUM/KFUK og at det ikke er tillat å nyte alkohol eller andre rusmidler i deres lokaler. Vi håper dere respekterer dette.

Det vil bli tilgang til kaffe/te/vann/saft i løpet av helgen. Ta gjerne med deg egen kopp.
Denne gang blir det kun Scrappegarasjen som stiller med butikk. Kari og Northstar er i Thailand og rekker ikke hjem til å være med oss denne gang. Oppfordrer dere å bestille fra nettbutikken til Northstar om dere skulle hatt Kari sine stempler eller blomster.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar