onsdag 28. mars 2012

Først av alt vil jeg minne dere som meldte dere på neste Papirfest nå i februar om betalingsfristen 1. april - altså 5 dager til, for å få rabatt.

Alt som ble samlet inn til 3E - Avdeling for kreftsyke barn, var jeg og leverte hjemme hos hun jeg har kontakt med tirsdagen etter Papirfesten. Jeg skal love dere at jeg møtte en målløs og imponert mamma og datter. Jeg lovte å si TUSEN HJERTELIG TAKK og hilse dere alle for en fantastisk giverglede!!! Dere skal vite at det blir satt utrolig pris på, og det blir brukt :)
Mormor og tanten til "vår pasient" har i ettertid sittet og kuttet opp papirer og laget kit til de som er for svake til å lage alt selv, for de ser hvilken stor verdi det har for selv de som ikke orker så mye å ha noe kreativt å finne på under oppholdet. 


Mammaen som jeg har kontakt med, er også med i SKB - Støtteforeningen for Kreftsyke Barn. De har et godt samarbeid med Haugesund og Bergen, og de var helt imponert når hun fortalte hva de hadde fått til avdelingen, og de lurte på hvordan det i det hele tatt var mulig. 
Jeg må bare få lov å si at jeg er stolt over å få lov å være med på dette. 
DERE ER ALLE HELT FANTASTISKE!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar