mandag 6. februar 2012

Har du noe du ikke bruker lenger?

Enkelte ganger har vi kunder innom på Familieskatter som gjør større inntrykk på meg enn andre. Den siste uken har jeg hatt en slik kunde. Hun er mamma til ei jente på 13 år som har kreft. 
Grunnen til at hun var innom Famileskatter var fordi hun hadde fått i oppdrag i fra SUS, 3E - Avdeling for kreftsyke barn, å handle inn litt hobbyting til de som er innlagt der. 

Avdeling for kreftsyke barn har 3 isolatrom og behandler barn fra 0-14 år. Behandlingen varer fra noen få måneder opptil to år, og hver innleggelse kan vare fra 1 dag til 3-4 uker. Da sier det seg selv at det kan bli lange dager. 
Spesielt for de eldre barna er det lite tilbud på hva man kan holde på med.

Vi er vel enige i at flere av oss hobbydamer har litt samlemani. Flere av oss har vært innom flere hobbyer vi nå har gitt opp når vi har oppdaget stempling/scrapbooking. Derfor har May Lis og jeg lyst til å sette frem en eske på Papirfesten der de som har lyst kan legge oppi utstyr som man kanskje ikke trenger lenger, for å gi videre til Avdeling for kreftsyke barn.
Kanskje er du ferdig med din epoke med f.eks. smykkelaging? Eller hva med det klistremerket du bare måtte ha for noen år siden og ikke aner i dag hvorfor det skulle være så fint? Kan dette være noe som du kan glede andre med? Jeg har i alle fall fått høre den siste uken om noen som hadde blitt veldig glad for å    ha noe å korte ned ventetiden med.

Hilsen Grethe

5 kommentarer:

 1. For et flott initiativ, jeg skal nok ha med meg noe;)
  Kreftsaken står meg veldig nær i disse dager....

  SvarSlett
 2. Kjempeflott tiltak Grethe og May Lis. Bidrag skal bli om jeg så skal gi nye ting.

  SvarSlett
 3. Da blir "salgskassen" min donasjonskasse i stedet. Pengene har jeg jo brukt for leeeenge siden alikevel og det gir nok mer glede der enn noe annet sted :-)

  SvarSlett
 4. Ja da sletter jeg salgsannonsene mine og tar det med meg til papirfesten i stedet! Flott Grethe! Jeg har lagt det ut på bloggen min og!

  SvarSlett