søndag 25. september 2011

Kurs 4

Book of Joy - Mahlin
Maks 20 deltakere

Vi kommer använda ett minialbum från Bascially Bare och göra en inspirations/glädje bok. Lite som ett minialbum, men lite som en smashbook. Vi använder papper från American Crafts, Pink Paislee och en hel del saker från loppis/second hand, sjä'vklart blir det även mist och färg. Lite klet och kladdglädje är det alltid när jag skapar =)

I albumet är det ca 6 sidor inuti förutom fram och baksidan, det är allt från wellpapp, akryl och canvas till kraft-kuvert i olika storlekar. 

När dagarna känns grå eller din inspiration tryter så är detta albumet att ta fram för att hitta din mojo igen... 

Du som funderar på att vara med har jag några ord om foton, det gör absolut inget om du inte har dessa med dig men ändå vill gå kursen, man kan komplettera med foton i efterhand..  
Vi arbetar med foton i liten storlek.. ca 5,5*7,5 cm.. Du behöver 5 foton
1. ett foto som symboliserar glädje för dig
2. Ett självporträtt i svartvitt, liggande foto, med mycket white space. Dvs, du är i ena hörnet av bilden och vi har plats att skriva på fotot bredvid. 
3. Foton eller andra bilder/utklipp på saker som inspirerar dig
4. Foto på en plats där du känner inspiration/kreativitet
5. Gör ett litet fotomontage/ett stilleben, med saker som har din favoritfärg eller favoritfärgkombination och fota. Behöver inte bara vara pysselsaker kan vara vad som helst som har just din färg (ta även med lite egna dekorationer i just dina färger  till just denna sida)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar