mandag 4. oktober 2010

TUSEN TAKK

Tusen takk til den fantastiske dugnadsgjengen som var med på å gjøre denne helgen mulig. Tusen takk til butikkgjengen hos Familieskatter og Scrappejungelen som jobbet på hele helgen. Tusen takk til de 3 flotte kursholderene. Tusen takk til Ynglingen som lot oss få leie Ynglinghallen. Tusen takk til alle dere som deltok på årets Papirfest som gjorde dette til en fantastisk flott og minnerik helg!

Tusen takk alle sammen :-)

Håper vi sees neste år! Merk av 01.04 - 03.04 allerede nå, og følg godt med i bloggen her. Påmeldingen til neste års Papirfest starter i løpet av kort tid :-)

6 kommentarer:

 1. Ja tusen millioner takk til alle dere som gjorde denne fantastiske helgen mulig:) tror ikke jeg har landet enda jeg he he, og første helgen i april er booket på kallenderen;) gleder meg masse allerede......

  SvarSlett
 2. Tusen takk for ei kjempeflott og lærerik helg med MANGE kjekke og kreativer damer... Er allerede klar for april...

  SvarSlett
 3. Ja takk for ei kjempe fine helg, me masse flotte dame, goe mad, fine kursholdere å alle de andre som var der, fint lokale dokke hadde fått:) Glede meg te april :)

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk for en herlig og inspirerende helg i Stavanger! Jeg har storkost meg i helgen, og håper vi sees snart igjen! Dere er en fantastisk herlig gjeng!

  Ekstra takk til dere som deltok på kursene mine :-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for en fantastisk opplevelse! Hadde det kjempegøy, og melder meg helt klart på til neste Papirfest. Gleder meg allerede!!!!! :)

  SvarSlett