tirsdag 20. april 2010

Datoen er satt

ENDELIG har vi en dato til dere. Det har jammen meg tatt sin tid å finne et egnet lokale med ledig kapasitet. Bak i kulissene har vi jobbet på spreng for å finne et lokale som ikke er for dyrt å leie og som har ledig kapasitet, noe som dessverre har vist seg å bli vanskeligere fra år til år. Det var noen ledige konferansehaller som var store nok, men dessverre ligger de i en helt annen prisklasse. Skulle vi ha leid der ville prisen for helgen ha blitt så høy at vi måtte ha øket påmeldingsavgiften så pass mye at det ikke ble aktuelt. Idrettshaller eller lignende er lokaler som er i passende prisklasse for oss, men dessverre konkurerer vi med idretten her, som har førsteprioritet. Men, heldigvis har vi vært så heldige å få leie idrettshallen til Ynglingen i Stavanger. Ynglingen er drevet av KFUK/KFUM og du kan lese mer om hallen her.

Papirfesten 2010 vil i år gå av stabelen helgen 1. - 3. oktober. Dette er den eneste ledige helgen vi har klart å oppdrive, og vi har dessverre ikke hatt noen helger å velge i. Vi håper helgen passer for mange og at vi blir minst like mange deltakere som i 2009. Håper vi ser deg i Stavanger i Oktober.

Med en dato å jobbe ut i fra kan vi endelig begynne å planlegge resten av festen :-) Flere opplysninger, påmelding, hotellinformasjon og lignende vil bli lagt ut her i bloggen så snart det blir klart.

For de som lurer på hvor Ynglinghallen er finner du et kart her. Fortsatt i gåavstand fra Rica Forum Hotell som vi har hatt hotellavtale med de siste årene. Vi satser på å få til en avtale i år også for de som ønsker hotellovernatting.

Om denne helgen går greit, og Ynglingen er fornøyd med oss som leietakere ser det ut som vi kan gjøre avtale der for neste år også. Hallen her passer midt i blinken og vi håper å få til en fast ordning slik at vi slipper de samme problemene med å finne lokaler hvert år.

Til orientering:
I og med at Ynglinghallen er en idrettshall og blir derevet av en kristen forening er det noen regler vi som leietakere er nødt til å følge, og vi ber om at dette blir respektert av papirfestens deltakere. En av reglene er bl.a.: Røyking, bruk av snus eller andre rusmidler er ikke tillat i hallen. Det er heller ikke tillat å ta med knusbart materiell inn i hallen.

7 kommentarer:

 1. JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! da er dette merket av på kalenderen og den helgen "booket". Gleder meg kjempe mye allerede:)
  Tusen takk til dere som steller istand Papirfesten, dere gjør en fantastisk jobb:)

  SvarSlett
 2. jippi!!! Gleder meg allerede og siden datoen kommer ut så tidlig blir det nok ikke umulig å klare å bytte jobbehelg dersom det kræsjer!!! Supert!!!

  SvarSlett
 3. Jippi.... dette blir gøy.....

  SvarSlett
 4. Yes!!! Helgen er reservert i kalenderen allerede.

  SvarSlett
 5. Så spennende!
  Kanskje man må vurdere en Stavangertur...

  SvarSlett
 6. Dette blir gøy !!
  Denne gangen har jeg planer om å komme fredagen for en gangs skyld....
  Gleder meg...

  SvarSlett
 7. håper inderlig at jeg får dette til i år, var utrolig kjekt sist gang jeg var med=)

  SvarSlett